Veronique Viaene

Wanneer je leven plots wendingen neemt die je niet echt had zien aankomen, dan doet dat iets met jou. Het duurt vaak een hele poos voor we beseffen dat alles wat voorvalt ook zijn effect heeft op ons lichaam.

Zo heeft ook Veronique ervaren dat haar lichaam de tol betaalde voor de spanningen die zij reeds jaren in zich droeg.

Het vraagt veel moed en doorzettingsvermogen om niet in de slachtofferrol te blijven zitten, in de gedachte: hier kan ik niets aan doen want in ben ziek…Veronique besefte dat haar leven anders kon, ze wilde het ook anders en ging de uitdaging aan om diep in zichzelf de bron terug op te zoeken.

Opmerkelijk was dat hierdoor de symptomen van CVS en Fybromyalgie verminderden.
Veronique ontdekte een heel andere wereld. Ze werd alleen maar nieuwsgieriger naar wat het resultaat voorhaar fysieke en emotionele lichaam kon zijn.

Op vandaag is Veronique een gezonde, gelukkige vrouw. Ze heeft de balans teruggevonden in haar leven en ervaart haar ziekte periode nu als een kans een kans die ze kreeg om iets te veranderen. Ze noemt het zelf: “de vervulling van het hart”.

Veronique deelt graag haar kennis en vertelt je over evenwicht, zelfliefde, voeten en hoe je alles kan gebruiken om je balans te vinden. Haar gevoeligheid voor de juiste geuren is een geschenk voor jou want Veronique informeert je over de juiste keuzes.

Workshops