Rupal Bosamia

Toen Rupal 15 jaar geleden uit haar India naar Belgiƫ kwam had ze geen idee van wat haar leven haar zou brengen. Hoog opgeleid in traditionele en internationale waarden werd het een zoektocht naar haar innerlijke groei en gaven in een voor haar vreemde omgeving. Het vreemde land en de koude temperaturen waren een echte uitdaging voor Rupal. Opgegroeid in een warm en hecht gezin waar altijd plaats was voor een lach en veel liefde voelde ze zich vaak alleen.

Deze vorm van eenzaamheid verplichtte Rupal diep in zichzelf op zoek te gaan naar haar waarden, haar interesses. Naar wie zij als persoon werkelijk was en hoe ze verder zou kunnen groeien. Na een tijdje keerde ze voor een vakantie terug  naar India. Daar kwam ze als bij toeval in contact met  een dame waarvoor ze onmiddellijk een hechte vriendschap voelde, als een soort wederzien. Boodschappen werden klaar en duidelijk ontvangen, Rupal ging onmiddellijk workshops en opleidingen volgen er verdiepte zich in de wetenschap van de oud Indische cultuur. Het lezen en aanvoelen vande chakra's is haar 2de natuur geworden maar haar passie rijkt veel verder.

Rupal schrijft voor ToS in co-auteurschap over haar geliefde chakra's. Geeft chakra's readings en help je bewust worden van de verborgen krachten in je eigen energiecentra.


Workshops