Julie De Schuymer

Caring is Sharing

Dat is letterlijk wat Julie doet. Als verpleegkundige kan Julie haar passie voor zorgen en verzorgen helemaal beleven. Fijngevoelig voor de noden en het algeheel welzijn van de mens voor haar, brengt ze als vrijwilliger op het oncologisch dagziekenhuis wat kleur in het leven van de patiënten. Als schoonheidsconsulente help Julie wie wilt bij het terugvinden van een beter gevoel.  

Zorgen is voor Julie meer dan het uitvoeren van haar verpleegkundige taken.  Via zorgmassage brengt ze rust en ontspanning wat op zich al bijdraagt tot het verwerkingsproces. Daarenboven is er ruimte voor de beleving van levensvragen en de daaraan verbonden emoties.

Via haar workshop "Cocooning" helpt ze anderen om weer dichter bij zichzelf te komen. Julie verwoordt het als volgt: 

"Cocooning is jezelf verwennen door je zintuigen te ontspannen. Zo herstel je de positieve verbinding met je lichaam en geest. Er vormt zich een vernieuwd evenwicht.  
Tijdens deze initiatie ontdek je de bewuste en onbewuste signalen van je lichaam. Via je ademhaling en aandachtsoefeningen dring je door tot je diepere kern."

Ook spiritualteit is een passie die Julie graag deelt. Onderlegt in meedere disciplines zoals Healing, Chakra Balance Restore © kan Julie je helpen je bron van welzijn te vinden. 

Voor een blik ook de toekomst neemt Julie je mee op een wonderbaarlijk reis met Tarot en andere kaarten.

Een afspraak kan je boeken via:

julie.de.schuymer1@telenet.be

Of

0472/ 377 187


Workshops