Jacqueline Voskuil

Wie wordt er nooit eens wakker van een nare droom?

Eén waarvan je met een te snelle hartslag plots rechtop in bed gaat zitten met de prangende vraag wat de betekenis hiervan is. Is het een voorbode, is het een teken dat iets vervelends op je afkomt? Waarom komt deze droom steeds terug?

Waarom droom je over spinnen, of sex met je ex... Even uiteenlopend als het zinnetje hiervoor (geschreven zonder enige bijbedoelingen trouwens) zijn de antwoorden en verduidelijkingen voor wat je droomt. Ze zijn niet zo letterlijk te nemen als we wel zouden durven denken.

Reeds eeuwen lang worden dromen beschouwd als voorboden maar als Jacqueline gaat vertellen hoe je ze kan doorgronden dan ben je onmiddellijk graag in dromenland. Haar vertel- en schrijfkunst helpen je op weg door je diepe gevoelens en wensen. De onopgeloste conflicten en ervaringen.

Eens je begrijpt wat je nachtrust komt verstoren, weet je waarmee je aan de slag moet. Deze inzichten helpen je verder om snel terug slaap te vatten waarna je de volgende dag met je nieuwe inzichten aan de slag kan gaan.

Nooit eerder was Jaqueline in België voor een workshop. Wees er dus zeker bij!

In het voorjaar 2017 komt er een reeks uit over dromen in Para-Astro Magazine. Niet te missen aanvulling op wat je hier zelf zal ervaren!

Jacqueline is te bereiken via:  jacqueline-voskuil@hotmail.com . Haar boeken zijn te verkrijgen in de ToS-shop tijdens de workshops.Workshops