Hilde Claeys

Hilde is een zeer open, krachtige & sterk voelende vrouw die gelooft in “even loslaten”.
Na een jaar van bezinning ontdekte Hilde de kracht van creatief bezig zijn. Het volledig loskomen van je gedachten door je focus te verleggen.

"Hierdoor ontdoe je je gedachten van alle ruis maken we plaats voor nieuwe, krachtige invloeden die leiden naar het pad diep in onszelf. De kracht die alle dromen doet uitkomen."

DROMENVANGERS ALS PERSOONLIJK CADEAU

Volgens de traditie van de Ojibwa-indianen in Canada hang je een dromenvanger boven het bed van een kind. Goede dromen worden ’s nachts gevangen in het web, zakken naar beneden en dwarrelen via de veren zachtjes de ziel binnen.

Nachtmerries verdwalen en geraken verstrikt in de draden, ze blijven hangen in het web en verdampen in het licht van de eerste zonnestralen.

Een dromenvanger helpt je bij het vinden van je eigen weg, je eigen dromen. Werken aan een dromenvanger werkt zeer meditatief.
Het inwikkelen van de ring, de zorgvuldige knopen, de aanhechting van de veren, … alles gebeurt op je eigen gevoel en tempo.

De veren staan voor bescherming en vrijheid, voor het kiezen van jouw bestemming.
In het midden van de dromenvanger komt een talisman. Een maansteen of iets ander, dat wat past bij jouw dromen.

“Persoonlijk heb ik mijn dromenvanger overal bij. Hij herinnert mij eraan dat waar ik ook ben, ik het pad bewandel dat ik zelf heb gekozen.”

Workshops