Herman Van Roey

Toen Herman op 15 jarige leeftijd Theosofie ontdekte veranderde zijn wereld ingrijpender dan ooit. Begrippen als reïncarnatie en karma, en verschillende evolutieve processen zowel voor het individu als de groep, gaven een "thuiskomen"-gevoel: dit was de echte wereld!

Bovendien bleek de theosofische studie de wipplank te zijn naar alle andere vormen van wat toen nog "Occulte Wetenschappen" genoemd werd: I Tjing, Astrologie, Tarot, Geomantie, Heilige Geometrie, Chinese Geneeskunde, Kruidengeneeskunde, Bewustzijnsverruiming,... het kwam allemaal in de persoonlijke interessesfeer terecht.
Het gevoel nergens bij te horen en overal buiten te staan, veroorzaakte enerzijds eenzaamheid en emotionele frustratie, maar wakkerde anderzijds een scherp analytisch waarnemen en helder observatievermogen aan.

Naast het uitdiepen van astrologische pistes, en verfijnen van gebruikte interpraties , blijft Herman zich terzijde voortdurend verder informeren over (en desgevallend bekwamen in) alternatieve ziens- en geneeswijzen, holistische mensvisie, persoons-ontwikkeling en -bewustwording, westerse én oosterse metafysica, ... en zo meer.

Herman ruilde België ondertussen voor een deeltijds verblijf in het zuiden van Spanje waar hij zich verder buigt over alles wat de hemel geven kan.

In mei 2017 komt Herman naar ToS en brengt een workshop over Astrologie. Hierin legt hij de beginselen uit van de dagcyclus van licht en donker, de getijden en maanfasen. Hij verduidelijkt waarom een horscoop zoveel kan vertellen en welke elementen hiertoe bijdragen.

Als gevestigde waarde op het domein van Astrologie maar ook Feng Shui is Herman de expert in kosmische en andere energetische stralingen die ons leven bepalen en beinvloeden.


Workshops


Website

http://www.hervaro.be