Erna Droesbeke

Erna Droesbeke werd geboren in 1952 in Antwerpen uit een Nederlandse moeder en een Vlaamse vader.

Van in haar kindertijd liet Erna zich opmerken door haar tekeningen. Zij verslond ook alles wat met literatuur te maken had. Op haar derde begon ze te tekenen, op haar vijfde voorspelde zij met speelkaarten, op haar achtste maakte zij geïllustreerde verhaaltjes en tijdschriftjes.

In 1987 kwam ‘Kaartleggen met Mademoiselle Lenormand’. op de markt. Het boek verscheen anderhalve eeuw na de speelkaarten, die uitkwamen in de 19de eeuw en geïnspireerd waren op de mondelinge overdracht van de kennis van Mademoiselle Lenormand. Deze Franse dame (1772 – 1843) is een wereldberoemde helderziende die de toekomst voorspelde voor Napoleon en zijn vrouw Joséphine de Beauharnais.

Mlle. Lenormand heeft haar kennis over het voorspellen met kaarten nooit te boek gesteld. Wél schreef zij boeken over haar helderziend werk aan het Franse, Belgische en Nederlandse hof. Er was dus nergens een boek te vinden over deze kaarten, totdat Erna Droesbeke in 1987 de grondbeginselen over deze fascinerende kaarten schreef op basis van haar spirituele ervaringen. In haar boek legt Erna de symboliek uit van de kaarten en beschrijft ze een methode om te leren voorspellen met de Lenormand-kaarten.

Vandaag is Erna een graag geziene gaste op TV en is ze de vaste schrijfster voor vele magazines.  Ook tijdens haar workshop bij ToS wordt een reportage gemaakt.

Deze workshop is toegankeleijk voor maximum 12 deelnemers. Erna staat je met raad en daad bij en verduidelijkt je eigen leggingen. Deze intensieve workshop heeft een afwijkend uurrooster van de standaard ToS dag. Details tref je in de workshop fiche. Wil je deze kans niet missen dan is onmiddellijk inschrijven aan te raden.

Workshops


Website

http://www.ernadroesbeke.com