Christian Vandekerkhove

Na studies informatica verdiepte Christian zich  aan de Faculteit voor en in  Vergelijkende Godsdienstwetenschappen (FVG, Antwerpen) waar hij in 2006 zijn masterdiploma behaalde.

Inmiddels doceert hij theosofie, parapsychologie en hylisch pluralisme. Hij is bestuurslid in de Belgische Theosofische Vereniging en lid van de opperraad van de Belgische Martinistenorde.

Dit indrukwekkende parcours vormde Christian tot een boeiende verteller. Wat is telepathie, helderziendheid, de voorspellingstechnieken...? Wat met overledenen die plots ook op je recentste foto komen staan? Spiritisme en leven na de dood.

Dit en nog zoveel meer informatie word je duidelijk gebracht op een boeiende en interactieve manier. Aan de hand van vele verhalen en bewijzen toont hij ook aan dat we allemaal een paranormale gave hebben. Hij leert je hoe je deze kan ontdekken en verscherpen.

Ook inspireert Christian anderen om na te denken over het Goddelijk Plan, maak je daar deel van uit? Bestaat het wel? Hij brengt deze theosofische visies naar je toe en begeleidt je in je vragen over spiritualiteit en de complexiteit die wij hierbij kunnen ervaren.

Diepgaande kennis van het Boeddisme bracht Christian op vele plaatsen gedurende zijn leven. Nu helpt hij jou.  Hij leert je (dieper)  te mediteren en hoe je er in kan blijven groeien. Wat het voor je kan betekenen om rust en vrede te ervaren... Als auteur schreef hij reeds vele essays over het onderwerp maar op vandaag kiest hij ervoor het werkelijk door te geven. Nabij deze meester voel je je geborgen en tot rust komen. De warme toegankelijkheid helpt je snel verder om je pad te vinden.

Een man om te ontmoeten!

contactgegevens : christian.vandekerkhove@telenet.be

Workshops