Charlotte Legrand

Jong Talent

Geboren als kind van 2 werelden groeide Charlotte op in Vlaanderen om later haar roots terug op te pikken in hartje WalloniĆ«. 
Als kind maakte Charlotte haar eerste kunstwerk toen ze 3 jaar was. Het geboortekaartje van haar broertje. Hoewel alom geprezen voor de realisatie van zo een jong talent vervolgde Charlotte verder een vrij klassieke scholing.

Het kunstzinnige in haar was echter niet te stillen Aan VIVES hogeschool in Brugge gooide ze definitief het roer om en koos zeer bewust voor de opleiding regentaat PO.

Dankzij haar verdere ontplooiing en het verfijnen van haar eigen stijl werd ze opgemerkt door velen.  VIVES zag talent en kocht ook haar eindwerk aan.

In binnen en buitenland specialiseerde Charlotte zich in body art, voornamelijk tattoos. Omdat ze zelf intens verbonden met haar emoties leeft, ervaart ze deze heel snel van anderen. Deze emoties en diepste verlangens kan Charlotte subtiel en respectvol omzetten in een tekening.

Ondertussen is Charlotte een graag geziene gaste op meerdere binnen en buitenlandse tattoo conventies. Ook heeft ze reeds meerdere prijzen in de wacht gesleept voor haar gedetailleerd werk.

Omdat Charlotte in haar hart overtuigd is van het helende effect van een tattoo, maakt ze deze ook steeds persoonlijk en uniek.  

Gelegen in de oplevende en bruisende stad Charleroi, vind je Arcana Body Art in een Art Deco Woning waar rust, hygiĆ«ne en sereniteit primeren. 

Workshops