Bernadette Simoens

Levensvreugde!

Bernadette heeft vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens. Als coach- en trainer toont ze hoe je je ware zelf kan vinden, je eigen kracht en talent.  

een gelukkig en mooi leven

Bernadette ontwikkelde de GROEI(c)Methode waarmee ze andere begeleid en helpt vorm geven aan het leven dat ze werkelijk willen. De trainingen die ze geeft zetten aan tot het ontdekken van je werkelijke zelf. Je ontdekt hoe je dingen aantrekt of saboteert.

  • Droom & Visie Bord (Creatieve workshop): 
Wat doe jij met wat je voelt? Laat je jezelf toe te ontpoppen? Wat zou het voor jou betekenen om zo dicht bij jezelf te staan, innerlijke rust en totale voldoening te ervaren?

Er zijn vele manieren om tot je zelf te komen. Mediteren, wandelen, contact met de natuur…  Maar heb je al eens gedacht om een Droom & Visie Bord te maken? Zelf heb ik het gebruikt om immense veranderingen in mijn leven te brengen. Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik eerst. Ook al leek wat ik verlangde soms absurd en totaal onhaalbaar.

Maar ik ontdekte de magie, de kracht en de levensvreugde van een Droom & Visie Bord. Op vandaag sta ik nog versteld van de “vinkjes” op mijn bord; check! dat is er, en dit, en dat ook al…Het is een ongelooflijk gevoel en ik blijf verrast.
Daarom wens ik het ook jou toe! Je verlangens en wensen in kaart brengen op een creatieve en leuke manier! Dat is Droom & Visie Bord creatie. Het is niet zomaar knip en plak. Tijdens deze workshop deel ik mijn truckjes, geef je advies en laat je ervaren hoe je dingen moet benaderen en ontvangen.

Eerst doorgronden we het persoonlijke verlangen m.b.t. werk, relatie, reizen financieel,… Hierbij spreken we alle zintuigen aan. Er wordt een kader gecreëerd waarin je helder, ongelimiteerd en doelbewust jouw dromen en wensen kan erkennen. Zo help ik jou om je eigen Droom & Visie Bord te maken. Het voelt alsof het er bijna is!

Kortom: een Heerlijke Tijd!

Bernadette

Bernadette werkt enkel op afspraak voor privé coaching en gesprekstherapie.
Ook geeft ze trainingen en workshops op meerdere locaties.
Je kan haar bereiken op 0475 36 98 26 of per mail iam@informe.be

De warmte maar ook de oprechtheid maken integraal deel uit van haar persoonlijkheid!

Workshops


Website

www.informe.be