Sprekers


Ann Nollet

Ann Nollet

Ann staat met een open en onderzoekende blik in het leven. Na jaren bijleren en persoonlijke ontwikkeling was de tijd gekomen om haar kennis te delen en door te geven. Ann geeft energetische behandelingen en coaching.

Heema Karia

Heema Karia

Please meet Heema: the alliance between acient knowlegde and modern ways of life. Intelligence, Wisdom and Infinite Love.

Julie Monseweyer

Julie Monseweyer

Mi Alma,  Julie vertelt

Mi alma, mijn ziel... Terug komen naar wie je werkelijk bent, je ziel. Dat is het ultieme doel van yoga, meditatie en ayurveda.

Kitty Maes

Kitty Maes

Ontwaken en begeleiden:  Kitty heeft zich laten inspireren om opleidingen te volgen zoals massage, hypnose, orthomoleculaire consulent, loopbaancoach om beter te kunnen begrijpen en delen met anderen . De technieken die ze onbewust bij haarzelf toepast hebben haar getriggerd om op dit pad verder te gaan en te verfijnen. Spanningen, een gevoel van vermoeidheid of zelfs ziekte zijn ervaringen die ons bewuster moeten doen omgaan met onze invloed op het lichaam.

Jacqueline Voskuil

Jacqueline Voskuil

Jacqueline is in Nederland heel erg gekend voor haar kennis en de research die ze heeft gedaan naar de betekenis van Dromen. Ze schreef reeds meerdere boeken en helpt dromers hun dromen te verklaren.

Heidi Claus

Heidi Claus

Live pure, feel good, be happy: Heidi is herboriste en heeft ondertussen verschillende opleidingen gevolgd.

Christian Vandekerkhove

Christian Vandekerkhove

Als begenadigd schrijver van best-sellers en veel gelezen artikels in verschillende magazines brengt Christian je dichter bij je eigen paranormale gaven.  Ook deelt hij zijn visie over spiritisme, de geheimzinnige verdwijningen van landen en continenten, helderziendheid en voorspellingen.

Fina Vanbuel

Fina Vanbuel

Een gedreven onderneemster met een hart van goud! Dat is wat Fina is. Betrokken bij het algeheel welzijn van eenieder die ze ontmoet. 

Veronique Viaene

Veronique Viaene

Veronique deelt graag haar kennis en vertelt je over evenwicht, zelfliefde, voeten en hoe je alles kan gebruiken om je balans te vinden. Haar gevoeligheid voor de juiste geuren is een geschenk voor jou want Veronique informeert je over de juiste keuzes . Ze noemt het zelf: “de vervulling van het hart”.

Luc Desmet

Luc Desmet

Wie Luc ontmoet wordt rustig door zijn uitstraling. Zijn gelaat wordt gehuld in een zachte glimlach waaruit de kracht van zijn evenwicht straalt. 


Luc beoefent Tai Chi Chuan sinds 1986. Hij geeft 15 jaar les in Tai Chi Chuan ( lange Yang vorm, Chen stijl , mind boxing en Taoistische energie oefeningen ) aan verschillende groepen.

Rupal Bosamia

Rupal Bosamia

Toen Rupal 15 jaar geleden uit haar India naar België kwam had ze geen idee van wat haar leven haar zou brengen. Hoog opgeleid in traditionele en internationale waarden werd het een zoektocht naar haar innerlijke groei en gaven in een volledig vreemde omgeving.

Erna Droesbeke

Erna Droesbeke

Erna Droesbeke von Enge is een internationaal gerenommeerde en ervaren specialiste in kaartleggen: zowel met de tarotkaarten van de godin Isis als die van Waite, haar eigen ontworpen kleine Lenormand-kaarten en het Bloemenorakel.

Julie Monseweyer

Julie Monseweyer

Mi Alma,  Julie vertelt

Mi alma, mijn ziel... Terug komen naar wie je werkelijk bent, je ziel. Dat is het ultieme doel van yoga, meditatie en ayurveda.

Chris Van Biesen

Chris Van Biesen

Als klassiek geschoolde verpleegkundige heeft Chris steeds haar visie om dicht bij de mens te staan kunnen beleven. Haar grote passie is echter de delicate balans te vinden in het algeheel welzijn van zichzelf om het zo nog beter te kunnen doorgeven aan anderen.

Charlotte Legrand

Charlotte Legrand

In binnen en buitenland specialiseerde Charlotte zich in body art, voornamelijk tattoos. Omdat ze zelf intens verbonden met haar emoties leeft, ervaart ze deze heel snel van anderen. Deze emoties en diepste verlangens kan Charlotte subtiel en respectvol omzetten in een tekening.  Omdat Charlotte in haar hart overtuigd is van het helende effect van een tattoo, maakt ze deze ook steeds persoonlijk en uniek.  

Hilde Claeys

Hilde Claeys

Hilde is een zeer open, krachtige & sterk voelende vrouw die gelooft in “even loslaten”.
Na een jaar van bezinning ontdekte Hilde de kracht van creatief bezig zijn. Het volledig loskomen van je gedachten door je focus te verleggen.
Hierdoor ontdoe je je gedachten van alle ruis maken we plaats voor nieuwe, krachtige invloeden die leiden naar het pad diep in onszelf. De kracht die alle dromen doet uitkomen.

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.