Sprekers

ToS helpt je workshop / aanbod kenbaar te maken.

Je profiel(*) komt op de website zo kunnen je klanten je rapper vinden. ToS kan dus perfect functioneren als jouw referentiepunt. Hiervoor betaal je slechts 50€ / jaar (**).
Je kan 3 events posten (*) inbegrepen in je jaarbijdrage. Voor elke extra datum betaal je 10€ (**).

Verder word je event ook in de Facebook Pagina opgenomen.

Een fijne deal en een zeer sterpe prijs! Hier bij Touch of Spirit kan het!

Wil je meer weten? Mail: balance@touchofspirit.be

* Profiel en post volgens vastgelegde normen aan te leveren door de gebruiker.
** Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

**************************************************************************

Erna Droesbeke

Erna Droesbeke

Erna Droesbeke von Enge is een internationaal gerenommeerde en ervaren specialiste in kaartleggen: zowel met de tarotkaarten van de godin Isis als die van Waite, haar eigen ontworpen kleine Lenormand-kaarten en het Bloemenorakel.

Emilie Peire

Emilie Peire

Wanneer wij denken aan een “steen” , denkt Emilie "leven". Diep vanbinnen voelt ze de trillingen die ze uitsturen en ervaart ze hun kracht. Hun kleur, de schakeringen en hun verhaal klinken Emilie als muziek in de oren.

Christian Vandekerkhove

Christian Vandekerkhove

Als begenadigd schrijver van best-sellers en veel gelezen artikels in verschillende magazines brengt Christian je dichter bij je eigen paranormale gaven.  Ook deelt hij zijn visie over spiritisme, de geheimzinnige verdwijningen van landen en continenten, helderziendheid en voorspellingen.

Kitty Maes

Kitty Maes

Ontwaken en begeleiden:  Kitty heeft zich laten inspireren om opleidingen te volgen zoals massage, hypnose, orthomoleculaire consulent, loopbaancoach om beter te kunnen begrijpen en delen met anderen . De technieken die ze onbewust bij haarzelf toepast hebben haar getriggerd om op dit pad verder te gaan en te verfijnen. Spanningen, een gevoel van vermoeidheid of zelfs ziekte zijn ervaringen die ons bewuster moeten doen omgaan met onze invloed op het lichaam.

Heema Karia

Heema Karia

Please meet Heema: the alliance between acient knowlegde and modern ways of life. Intelligence, Wisdom and Infinite Love.

Veronique Viaene

Veronique Viaene

Veronique deelt graag haar kennis en vertelt je over evenwicht, zelfliefde, voeten en hoe je alles kan gebruiken om je balans te vinden. Haar gevoeligheid voor de juiste geuren is een geschenk voor jou want Veronique informeert je over de juiste keuzes . Ze noemt het zelf: “de vervulling van het hart”.

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.

Rupal Bosamia

Rupal Bosamia

Toen Rupal 15 jaar geleden uit haar India naar België kwam had ze geen idee van wat haar leven haar zou brengen. Hoog opgeleid in traditionele en internationale waarden werd het een zoektocht naar haar innerlijke groei en gaven in een volledig vreemde omgeving.

Jacqueline Voskuil

Jacqueline Voskuil

Jacqueline is in Nederland heel erg gekend voor haar kennis en de research die ze heeft gedaan naar de betekenis van Dromen. Ze schreef reeds meerdere boeken en helpt dromers hun dromen te verklaren.

Centrum GROEI

Centrum GROEI

ToS vond een nieuwe thuishaven bij Centrum GROEI vzw. Het Centrum biedt een mooi pakket aan workshops, introsessies enz. Graag delen wij dit mooi initiatief met al onze Touch of Spirit fans.