Wet van Aantrekkingskracht (Waregem)

De Wet van Aantrekkingskracht: hoe werkt dat? Kom het te weten tijdens deze workshop!

Kan je werkelijk datgene wat je wilt aantrekken? Waarom lukt het die ene altijd en bij jou soms of helemaal niet? Hoe werkt het? De wet van de aantrekkingskracht is reëel en brengt je altijd dat wat je vraagt! Bernadette vertelt je er graag alles over in de 'Workshop Wet van Aantrekking'.

Nu denk je kritisch na en stel je vast dat je net niet krijgt wat je wilt. Je vraagt goede dingen en krijgt niets of slechte zaken. Is er dan wel een Hogere kracht die alles regelt, of is die er alleen voor anderen? Dit is het antwoord: de wet van aantrekking is écht een wet en die werkt altijd! Is het nu omdat je een andere job wilt, je doel in het leven wilt vinden, een partner wilt aantrekken of je leven echt anders wilt gaan beleven… Alles kan!

De wet van de aantrekkingskracht is zo eenvoudig dat het haast ongeloofwaardig is. Wij mensen worden immers geleerd dat we moeten afzien en zwoegen om zeker te zijn dat we iets verdiend hebben. Maar niets is minder waar. Door de kracht van je gedachten communiceer je met de Wet van Aantrekkingskracht. Hij is er altijd en voor iedereen. Alleen moet je weten hoe het werkt. Dat leer je tijdens deze boeiende namiddag.

Op deze initiatie hebben we het over de basisprincipes (de sleutels) van de wet van aantrekkingskracht. We passen ze werkelijk toe, schrijven ze uit en leggen zo de basis van ons nieuw besef. Doordat je zelf praktisch ermee bezig bent, wordt het meteen duidelijk. Je gaat naar huis met een helderder beeld en een gevoel alles aan te kunnen Ook dat is de wet!

Overzicht:​

  • Deelnemen kost 35.00€
  • Breng gerust een gezonde dosis nieuwschierigheid mee.
  • Boek je plaats via de website van BLOOM of gebruik deze link. Tot snel! 

Sprekers

Bernadette Simoens

Datum

Op zaterdag 30-11-2019 Van 13:30 tot 16:30

Locatie

BLOOM - Kortrijkseweg 353, 8791 Waregem

Verder lezen

Praktisch

Gratis Parking

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht