Voetmassage en relaxatie - Initiatie

Voetmassage en relaxatie technieken

Heb je er al eens bij stilgestaan bij wat je voeten allemaal dragen?
Niet alleen ons lichaam, ze vangen schokken op, lopen over oneffenheden, zitten vaak in veel te nauwe schoentjes en zoveel meer.

Chris Dijkstra schreef er het volgende over:

Voeten zijn interessante onderdelen van ons lichaam; met je voeten maak je contact met de aarde. Het zijn de voeten die ons in beweging zetten. Toch krijgen voeten doorgaans weinig echte aandacht. Misschien omdat ze het verst van het hoofd verwijderd zijn? Als je ooit je voeten hebt laten masseren ken je waarschijnlijk het weldadige gevoel als je daarna weer gaat staan; je voeten voelen anders, je ervaart het contact met de grond op een volle manier, vanuit ontspanning. Je staat letterlijk anders in het leven.

Je voeten bepalen veel van de organisatie van alle andere onderdelen in je lichaam; niet alleen de houding van je skelet, maar daarmee samenhangend ook de ruimte die gegeven wordt aan je organen. Je voeten dragen je lichaam. Met ontspannen voeten kun je gemakkelijk rusten in je lichaam. Of sta je juist op gespannen voet (en)? Dan nemen spieren de draaglast over wat tot allerlei klachten kan leiden.

Kitty brengt je in contact met wat je zelf allemaal kan doen.. Je krijgt op deze initiatienamiddag eenvoudige handelingen aangeleerd om je voeten los te maken en zo over te gaan naar de effectieve massage technieken.

Er wordt gewerkt op de voeten en de onderbenen. Het is een praktische initiatie, zo leer je meteen heel want handige tools die je onmiddellijk thuis kan toepassen.

In deze gemoedelijk sfeer zal Kitty je begeleiden en informeren over de weldadigheid van een voetmassage als je last zou hebben van stress, slapeloosheid en spanningen algemeen. Om het geheel nog mooier te maken zal Kitty ook de juiste olie of creme toelichten.

Verloop:

Tijdens de workshop wordt er goed voor je gezorgd. We starten om 13.30u tot 16.30u.
Wij voorzien water en alle benodigdheden,. Graag zelf 2 handdoeken meebrengen.

Meebrengen:

Voor deze initiatie heb je 2 handdoeken nodig.
Kom in je gemakkelijkste kledij, een huispakje of zalige yogabroek. Gewoon om je comfortabel te voelen.
Breng ook je favoriete pantoffels, teenslippers of sokken mee. We voelen ons samen thuis!


Kostprijs:

Zondag 7 april 2019- 13u30 tot 16u30 – 59€ (leden 49€)

KBC  -  Centrum GROEI BE 83 7360 3795 1215
Vermeld steeds je naam en de datum van de workshop.

Datum

Op zondag 07-04-2019 Van 13:30 tot 16:30

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Praktisch

Gratis parking - water en benodigdheden inbegrepen. Mogelijkheid tot om ter plaatse iets te eten aan democratische prijzen, zo steun je ook deze hartverwarmende organisatie. (zie website voor meer info)

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht