Kaartleggen Persoonlijke sessie

Inzicht:

Tijdens het festival kan je een Gratis mini kaartlegging boeken. Julie neemt tijd om deze toe te lichten. Hiervoor moet je wel inschrijven zodat dit in een rustige en geborgen sfeer kan doorgaan in de grote Woestijntent. Wil je meer, dan kan je een persoonlijke afspraak maken.

Er zijn vele mogelijkheden om aan te voelen wat je toekomst zal brengen, kaartleggen is er één van. Sinds mensenheugenis wordt het al gebruikt. De “toevallige” lottrekking geeft voor velen aan wat er wordt aangereikt.

Soms voelen mensen angst rond het kaartleggen. Dit is niet altijd onterecht. Wanneer de “lezer” de vertaling maakt van wat hij/zij ziet, gaat dit steeds via hun interpretatievermogen. Met Julie zit je hier zeker goed. Als verpleegkundige verenigt zij de effectieve zorg voor zowel het lichaam als de ziel. Vanuit deze zorgende en menslievende kijk op de wereld zal de door te geven boodschap steeds de juiste zachtheid zijn.

Julie’s hoog gevoeligheid ontvangt nog meer informatie dan enkel deze die zichtbaar op tafel liggen. Ook deze brengt ze met veel menslievendheid over.

Verloop:

Een kaartlegging kan tot één uur duren. Hiervoor moet je niets meebrengen of speciaal doen. Een pen en papier zijn altijd handig, zo kan je noteren om later te herlezen.

Energy Exchange:

Alle afspraken zijn rechtstreeks te maken met Julie. 

Inschrijven voor een sessie kan via de link hieronder, daarna neemt ze zeker contact met je op.

Datum

Van zaterdag 24-08-2019 om 13:00 tot zaterdag 25-08-2019

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Het gratis  aanbod gaat door tijdens het festival. Dit zijn korte kennismakingmomenten. 

Persoonlijke sessies zijn volledig privé en kunnen enkel op afspraak. Alle prijzen en betalingen zijn rechtstreeks af te spreken met de verstrekker. 

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht