Help, mama en papa gaan scheiden

Help, mama en papa gaan scheiden

Meer en meer kinderen komen terecht in een valiezenrace tussen papa en mama. Gedeeld ouderschap, twee huizen, andere regels en nieuwe families bezorgen de kinderen heel veel stress en spanning. Ze zijn een nieuwe generatie die zich reeds vrij pril "homeless" voelen. Ze hebben geen vaste stek, geen echte thuis en dan is er nog de loyaliteit ten opzichte van beide ouders. Wat kan jij doen als ouder, als grootouder of familie om deze moeilijke situatie zo goed mogelijk op te vangen?

Tijdens de Zondag Matinée worden we bewust van de invloeden die beslissingen van volwassenen hebben. Vaak uit eigen overleving en vergoelijken van genomen acties. Kinderen zijn flexibel maar worden vaak niet serieus genoeg genomen. Deze aanhouden spanning kan bij hen resulteren in allerhande gedrags- en gezondheidsproblemen. Deze Matinée brengt je meer inzicht, geeft je tips die je onmiddellijk kan toepassen om onze kleintjes beter te kunnen helpen.

Wil je graag deelnemen, reserveer dan je plaats via onderstaand formulier. Het aantal plaatsen is beperkt. Centrum GROEI vzw vraagt een bijdrage van 10€ als steun naar de VZW. (Niet leden 15€)   Inschrijven kan ook aan de balie.

Datum

Op zondag 05-11-2017 Van 10:30 tot 11:30

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Op zondag 05-11-2017 Van 10:30 tot 11:30

Centrum GROEI vzw

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht