Energetic Touch

Workshop:

In ieder gezond lichaam stroomt de levensenergie op een evenwichtige en symmetrische manier. Bij ziekte, trauma en stress raakt de energiestroom ontregeld en kunnen er blokkades ontstaan. Door onze handen zacht op het lichaam te plaatsen kunnen we de energiestroom van het lichaam terug optimaliseren. Onze handen bieden een natuurlijke veiligheid waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteunt wordt.

Energetic Touch is een relaxerende energietherapie die zich richt op de totale, unieke mens met aandacht voor de fysieke, psychische, emotionele en spirituele behoeften. Daarnaast is het een complementaire therapie die goed samengaat met de traditionele geneeskunde.
Door het gebruik van je handen en het zich mentaal afstellen op je hogere zelf kan je bij de andere persoon ontspanning en rust bekomen, stress reduceren, pre en operatief herstel bevorderen en hun angst verminderen. Het kan emotionele pijn oplossen, werkt kalmerend en komt ten goede aan de slaapkwaliteit.

Het is een methode die je iedere keer opnieuw wonderen laat ervaren. Je stelt je af op het universele bewustzijn en je vormt een liefdevolle intentie die het contact met het diepere zijn op een natuurlijke manier laat tot stand komen. katheleen is en blijft, telkens opnieuw verrast van de helende kracht van onze handen. Het mooie is dat iedereen zijn handen ten alle tijden bij zich heeft en wanneer dit nodig is als instrument kan gebruiken.


Verloop:

Tijdens de workshop word je op en ToS verwend. We starten om 13u30 en eindigen om 17u30.
Wij voorzien thee, koffie, waters, fruit en een zoete zonde.

Meebrengen:

Kom in je gemakkelijkste kledij, een huispakje of zalige yogabroek.
Breng ook je favoriete pantoffels, teenslippers of sokken mee. We voelen ons samen thuis!


Kostprijs:

Deelname aan deze workshop bedraagt 89€.
Lesmateriaal en toebehoren inbegrepen.

Boek je plaats via het inschrijvingsformulier hieronder met vermelding van de datum.
Je ontvangt een bericht dat je plaats is voorbehouden gedurende maximum 3 werkdagen (tenzij anders omschreven in de mail)
Indien een workshop volgeboekt is word je hiervan ook op de hoogte gesteld.
Je deelname is 100% zeker zodra de volledige betaling is ontvangen en dit binnen de gevraagde termijn.

KBC Touch of Spirit
BE 50 7360 2972 5918 Touch of Spirit
Vermeld steeds je inschrijvingsnummer zoals meegegeven in de communicatie.

Wil je echt graag deelnemen maar liever een gesplitste betaling?  Geen probleem. Hierna een oplossing: De deelnameprijs dient steeds volledig te zijn voldaan voor het event. Uitzonderlijk kunnen wij voorstellen een directe deelbetaling van 50% te doen per overschrijving en de restbetaling bij aanvang van het event. Dit kan per VISA of bancontact. Let wel, uw deelbetaling is in dit geval niet opvraagbaar, noch herplaatsbaar naar een ander event.

Sprekers

Katheleen DeKeyser

Datum

Op zondag 23-04-2017 Van 13:30 tot 17:30

Locatie

Kruishof Oostende - Kruishofstraat 1, 8400 Oostende

Verder lezen

Praktisch

Gratis parking - koffie- thee - waters - fruit - zoete zonde zijn inbegrepen.  Mogelijkheid tot het boeken van overnachtingen. Routebeschrijving zie onze Partner pagina.

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht