Gidsen en Engelenlichtwezens in kleur gezet

Workshop:

Dagelijks worden we omringd door onze heel lieve en zorgzame engelen en gidsen en soms ook de wereld van de Deva's (elfen, nimfen,...). Vaak zijn we er ons niet bewust van, maar wie tijd neemt om stil te staan, zal hun aanwezigheid voelen of horen. Herken je dit niet, dan herken je misschien wel jouw 'buikgevoel' dat spreekt,  een plotse heldere ingeving als antwoord op een vraag waar je mee zat.

Engelen en gidsen communiceren met ons via de weg waarlangs wij het gemakkelijkst te bereiken zijn en dat kan voor ieder van ons anders zijn. In deze heel boeiende workshop maken we contact met de energie van onze engelen en gidsen die ook bij jou aanwezig zijn. Vanuit het contact met deze energie gaan we deze in kleur zetten. Via tekenen, schilderen, pastelkrijten,......Terwijl je intuïtief en creatief bezig bent kan het zijn dat je spontaan een boodschap doorkrijgt in verband met een thema dat jou momenteel bezighoudt of gewoon een boodschap die hij of zij met jou wilt delen.

Een fijne kennismaking en ontmoeting zeg maar met wie jou dagelijks beschermt en steun biedt in jouw dagelijkse leven. Ervaar hun liefdevolle energie vanuit een pure intentie. Tijdens deze workshop geeft Samya aan iedereen individueel een korte reading van de engel of gids waarmee je aan het werk bent.  Je hebt geen voorkennis tekenen of schilderen nodig! We volgen heel spontaan onze eigen flow.


Verloop:

Tijdens de workshop word je op en ToS verwend. We starten om 13u30 en eindigen om 17u30.
Wij voorzien thee, koffie, waters, fruit en een zoete zonde .

Meebrengen:

Kom in je gemakkelijkste kledij, een huispakje of zalige yogabroek. We werken met kleuren, best dus ook een schort of zo voorzien. Breng ook je favoriete pantoffels, teenslippers of sokken mee. We voelen ons samen thuis!


Kostprijs:

Deelname aan deze workshop bedraagt 89€.
Alle lesmateriaal en toebehoren inbegrepen.

Boek je plaats via het inschrijvingsformulier hieronder met vermelding van de datum.
Je ontvangt een bericht dat je plaats is voorbehouden gedurende maximum 3 werkdagen (tenzij anders omschreven in de mail)
Indien een workshop volgeboekt is word je hiervan ook op de hoogte gesteld.
Je deelname is 100% zeker zodra de volledige betaling is ontvangen en dit binnen de gevraagde termijn.

KBC Touch of Spirit
BE 50 7360 2972 5918 Touch of Spirit
Vermeld steeds je inschrijvingsnummer zoals meegegeven in de communicatie.

Wil je echt graag deelnemen maar liever een gesplitste betaling?  Geen probleem. Hierna een oplossing: De deelnameprijs dient steeds volledig te zijn voldaan voor het event. Uitzonderlijk kunnen wij voorstellen een directe deelbetaling van 50% te doen per overschrijving en de restbetaling bij aanvang van het event. Dit kan per VISA of bancontact. Let wel, uw deelbetaling is in dit geval niet opvraagbaar, noch herplaatsbaar naar een ander event.

Sprekers

Samya Hamid

Datum

Op zondag 19-03-2017 Van 13:30 tot 17:30

Locatie

Kruishof Oostende - Kruishofstraat 1, 8400 Oostende

Verder lezen

Praktisch

Gratis parking - koffie- thee - waters - fruit - zoete zonde zijn inbegrepen.  Mogelijkheid tot het boeken van overnachtingen. Routebeschrijving zie onze Partner pagina.

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht