Engelen: je bent nooit alleen

Engelen:

heel wat mensen hebben al van hen gehoord of over deze mooie wezens gelezen. In vele culturen komen ze in oude verhalen voor. Ze zijn vaak boodschappers van God. Engelen hebben vele taken en één ervan is fungeren als een brug tussen hemel en aarde. Je zou kunnen zeggen dat ze een verbinding zijn tussen God, het Hogere en onze menselijke, fysieke en materiële wereld.

Heel wat mensen wereldwijd hebben bewust contact met hen. Door hun getuigenissen en uit historische verhalen zoals die van Jeanne d’Arc krijgen we een idee van wie of wat ze zijn. Iedereen kent wel enkele namen van Aartsengelen zoals Michaël, Gabriël en Raphaël.   
Wie wat doet, is niet altijd heel duidelijk. Tijdens dit kennismakingsmoment, krijg je een duidelijker overzicht van de verschillende engelen.

Ze zijn wonderlijke energieën van onmetelijke goedheid. Zuivere liefde die niet gehinderd worden door ruimte en tijd zoals wij mensen dit kennen. Om contact te maken moet je geen speciale gave te hebben, maar gewoon een open hart en een alerte geest. Engelen zijn een van de meest liefdevolle wezens die er bestaan. Ze verlaten ons nooit en staan altijd klaar met raad en daad.

Verloop:

Tijdens de workshop word je echt verwend. We starten om 14u en eindigen 16u00
Wij voorzien water en alle benodigdheden.

Meebrengen:

Kom in je gemakkelijkste kledij, een huispakje of zalige yogabroek. Gewoon om je comfortabel te voelen.
Breng ook je favoriete pantoffels, teenslippers of sokken mee. We voelen ons samen thuis!


Kostprijs:

Zaterdag 21/04/2018  - 14u00 tot 16u00 – 35€
welkom@centrumgroei.be

KBC  -  Centrum GROEI BE 83 7360 3795 1215
Vermeld steeds je naam en de datum van de workshop.

Sprekers

Emilie Peire

Datum

Op dinsdag 24-04-2018 Van 14:00 tot 16:00

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Gratis parking - water en benodigdheden inbegrepen. Mogelijkheid tot om ter plaatse iets te eten aan democratische prijzen, zo steun je ook deze hartverwarmende organisatie. (zie website voor meer info)

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht