EFT: Emotional Freedom Techniques

EFT : Emotional Freedom Techniques

Als we gespannen zijn en je voelt bv. druk rond je ogen hebben we de reflex om deze met onze vingertoppen te masseren.

Bij EFT tik je met je vingertoppen op eindpunten van energiemeridianen op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische pijn.
Dit tikken maakt de emotie los.

Hierdoor veranderen we de manier waarop onze hersenen een emotie ervaart, de intensiteit en de negatieve effecten ervan op ons lichaam verminderen effectief. We kijken ernaar in het heden vanuit een veilige modus.

Tijdens de Zondag Matinée worden we bewust van de waarde van deze technieken. Ook worden vele tips aangebracht die we onmiddellijk kunnen toepassen.

Wil je graag deelnemen, reserveer dan je plaats via onderstaand formulier. Het aantal plaatsen is beperkt. Centrum GROEI vzw vraagt een bijdrage van 10€ als steun naar de VZW. (Niet leden 15€)   Inschrijven kan ook aan de balie.

Datum

Op zondag 19-11-2017 Van 10:30 tot 11:30

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Zondag Matinée brengt een variatie aan korte interactieve lezingen met een grote verscheidenheid aan onderwerpen.  Het aantal plaatsen is beperkt. Centrum GROEI vzw vraagt een bijdrage van 10€ als steun naar de VZW.  Inschrijven kan via de balie. (Niet leden 15€) 

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht