Droom & Visie Bord Creatie

Droom & Visie Bord

Onze levensdoelen in kaart brengen op een creatieve en leuke manier! Dat is Droom & Visie Bord creatie
We leven in een hoge snelheidsmaatschappij en worden overdonderd door informatie. Reclame-jongens creëren behoeftes maar ook een gevoel van tekort. Het lijkt zo onbereikbaar… 

Maar wat willen we nu echt, wat is ons doel op deze aarde? Hoe kunnen we die juiste partner vinden? Onze financiële situatie verbeteren en dat doen wat ons gelukkig maakt. We weten het soms niet meer en missen vaak het gevoel van voldoening. Denken dat er voor andere meer is weggelegd. We zwoegen maar verder en maken er het beste van.

Met een Droom & Visie Bord breng je je werkelijke verlangens in kaart. We gaan aan de slag met al onze zintuigen en duiken in onze eigen diepere ziel om te ontdekken wat ons gelukkig maakt. Met kleuren, beelden, woorden, stofjes en sterretjes creëren we een Droom & Visie Bord. We verwerken alles op een groot bord en maken zo een beeld van wat we willen.

Tijdens deze crea workshop word je begeleid om je doelen te ontdekken, de signalen te herkennen en deze uiteindelijk te gaan verwerken in jouw persoonlijk plan. Jouw Droom & Visie Bord. Wij voorzien zo goed als alle materiaal.

Wat breng je best zelf nog mee:

Schaar, lijm, magazines die jij graag leest, crea materiaal waar jij je goed bij voelt. Dit is een aanvulling op wat wij voor jou klaarliggen hebben.

Praktische info:

  • Inschrijven is noodzakelijk zodat de benodigdheden voor jullie klaarliggen.
  • We starten om 10u00 en eindigen om 16u00.
  • Deze creatieve Droom & Visie Bord workshop,  kost normaal 79€, nu tot 25/06 slechts 59€!
  • Storten op rekening: BE50 7360 2972 5918 tegen uiterlijk 25/06/2018 om deze korting te genieten.
  • Je kan ter plaatste iets eten aan democratische prijzen, zo steun je de werking van Centrum GROEI vzw waar dit event doorgaat.

Sprekers

Bernadette Simoens

Datum

Op zondag 01-07-2018 Van 10:00 tot 16:00

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Gratis parking - water en benodigdheden inbegrepen. Mogelijkheid tot om ter plaatse iets te eten aan democratische prijzen, zo steun je ook deze hartverwarmende organisatie. (zie website voor meer info)

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht