De Wil van de Ziel

Workshop:

Kom in contact met je ziel en ervaar de kracht en wijsheid die je helpt je eigen levenspad te ontdekken. Het licht en de onmetelijke kennis van jouw ziel ontdek je via tal van technieken, ademhaling, meditatie, ontspanningsoefeningen en zo veel meer. Allemaal elementen die je eender waar en wanneer even kan oproepen om opnieuw de rust te ervaren.

In contact komen met onze ziel is een verrijking in ons leven. We komen dichter bij onszelf en gaan de richting uit die voor ons bestemd is. Dit brengt rust, vertrouwen en voldoening. Wij zijn nooit alleen en worden geleid door de meesters. In deze workshop maken we kennis met de hiërarchie, met de verschillende meesters en de kosmische stralen.

Ontdek de boeiende veelzijdigheid van je eigen ziel, leer erop vertrouwen en ervaar hoe intens aanwezig je gidsen zijn.  We maken contact met onze innerlijke stem  en ervaren hoe wij daar zelf gelukkiger van worden. Onze ziel bezit de wijsheid en heeft de intentie ons te begeleiden in de richting van ons levenspad. Hier ervaar je, voel je en leer je omgaan met de schatten die in jezelf zijn opgeborgen. De weg naar evenwicht en balans in je hele zijn.


Verloop:

Tijdens de workshop word je op en ToS verwend. We starten om 13u30 en eindigen om 17u30.
Wij voorzien thee, koffie, waters, fruit en een zoete zonde.

Meebrengen:

Kom in je gemakkelijkste kledij, een huispakje of zalige yogabroek.
Breng ook je favoriete pantoffels, teenslippers of sokken mee. We voelen ons samen thuis!


Kostprijs:

Deelname aan deze workshop bedraagt 89€.
Alle lesmateriaal en toebehoren inbegrepen.

Boek je plaats via het inschrijvingsformulier hieronder met vermelding van de datum.
Je ontvangt een bericht dat je plaats is voorbehouden gedurende maximum 3 werkdagen (tenzij anders omschreven in de mail)
Indien een workshop volgeboekt is word je hiervan ook op de hoogte gesteld.
Je deelname is 100% zeker zodra de volledige betaling is ontvangen en dit binnen de gevraagde termijn.

KBC Touch of Spirit
BE 50 7360 2972 5918 Touch of Spirit
Vermeld steeds je inschrijvingsnummer zoals meegegeven in de communicatie.

Wil je echt graag deelnemen maar liever een gesplitste betaling?  Geen probleem. Hierna een oplossing: De deelnameprijs dient steeds volledig te zijn voldaan voor het event. Uitzonderlijk kunnen wij voorstellen een directe deelbetaling van 50% te doen per overschrijving en de restbetaling bij aanvang van het event. Dit kan per VISA of bancontact. Let wel, uw deelbetaling is in dit geval niet opvraagbaar, noch herplaatsbaar naar een ander event.

Datum

Op zondag 26-03-2017 Van 13:30 tot 17:30

Locatie

Kruishof Oostende - Kruishofstraat 1, 8400 Oostende

Verder lezen

Praktisch

Gratis parking - koffie- thee - waters - fruit - zoete zonde zijn inbegrepen.  Mogelijkheid tot het boeken van overnachtingen. Routebeschrijving zie onze Partner pagina.

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht