Levensvreugde & Veerkracht

Levensvreugde, het is fantastisch! Maar we missen vaak dit gevoel van voldoening. Dus gaan we samen kijken wat levensvreugde is en hoe kan je het vasthouden? Veerkracht is één van de sleutels om levensvreugde te ervaren. Het zorgt dat je kan blijven bijsturen, opstaan na een zware storm. Zowel levensvreugde als veerkracht zijn elementen die je bewust kan aanleren en kan toepassen om al je doelen te bereiken.

Kom naar deze leuke sessie, kort en krachtig! Je leert over Levensvreugde en Veerkracht, hoe je het kan versterken en hoe je het kan houden.

Bernadette Simoens is de drijvende kracht achter InForMe Personal Development, en wat voor een kracht! Je voelt het meteen: de levensvreugde en enthousiaste positiviteit waarmee Bernadette in het leven staat is onweerstaanbaar aanstekelijk. 

Als Mindset Coach is het haar doel om die positieve energie bij anderen aan te wakkeren. Iedereen heeft het in zich: die kracht om doelen te bereiken, wat deze ook mogen zijn.  ​Je wordt niet als optimist geboren en geluk komt niet per toeval. Ontdek deze boeiende en verrassende wereld van het onbewuste denkpatroon en hoe ze (tegen)werken. Ervaar vooral hoe jij dingen kan veranderen en aantrekken.

Lees hier wat Greet ervan vindt:


Verloop:

Tijdens de workshop word je echt verwend. We starten om 14u en eindigen 16u00
Wij voorzien water en alle benodigdheden.

Meebrengen:

Kom in je gemakkelijkste kledij, een huispakje of zalige yogabroek. Gewoon om je comfortabel te voelen.

Kostprijs:

Zaterdag 24/11/2018  - 14u00 tot 16u00 – 39€  (leden Centrum GROEI vzw 29€) 

In samenwerking met INFORME.be
KBC  -  Touch of Spirit: BE50 7360 2972 5918
Vermeld steeds je naam en de datum van de workshop.

Sprekers

Bernadette Simoens

Datum

Op zaterdag 24-11-2018 Van 14:00 tot 16:00

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Gratis parking -  waters en benodigdheden. Mogelijkheid tot om ter plaatse iets te eten aan democratische prijzen, zo steun je ook deze hartverwarmende organisatie. (zie website voor meer info)

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht