Coach Cafe - Hypnose: Ontdek je diepere zelf

Topic: Hypnose

Ontdek je diepere zelf?

Coach Café is een bijzondere manier van samenzijn. Gedurende 20 à 30 minuten zal de begeleider van die avond vertellen over een bepaalde topic. Stuk voor stuk zijn het mensen die gedreven zijn en onderlegt om je wegwijs te maken in hun bijzondere wereld.

Deze sessie gaat over Hypnose zoals het kan aangewend worden om jouw blokkades weg te werken of je kan helpen de vooropgestelde doelen te behalen!  Hypnose is afgeleid vanuit het woord hypnos wat slapen betekent en waarbij ook dezelfde verschijnselen aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld aan de buitenkant een ontspannen persoon.  Maar veel belangrijker is dat mensen die in hypnose zijn geweest het gevoel ervaren  ontspannen te zijn, optimale focus, contact met het on(der)bewuste, een vorm van moeiteloze concentratie vaststellen. Ook het snel kunnen oplossen van problemen of toegang krijgen tot meer mogelijkheden maakt deel uit van deze ervaring. Hypnose is en blijft een bewustwordingsproces, jij hebt steeds controle maar het is vooral een heerlijk gevoel om te ervaren.​

Nadien krijg je de kans om meer te vragen, je mening te delen of gewoon om mee te genieten van de gezellig toetst die deze avond met zich meebrengt. 

Het is een moment van ontdekken, delen en genieten.

Als lid van Centrum GROEI betaal je 5€, niet leden betalen 10€. Hiermee steun je de werking en maak je het mogelijk meerdere Coach Cafés te organiseren.


TIP: wil je graag ter plaatste eten voor de sessie, plaats dan je bestelling minstens 48u voordien.

Inschrijven noodzakelijk uiterlijk 24u voor aanvang. Dit om praktisch organisatorische redenen. 

Sprekers

Kitty Maes

Datum

Op vrijdag 25-01-2019 Van 19:00 tot 21:00

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Vrijdag 25/01 van 19u00-21u00  leden 5€  - niet leden 10€

Inschrijven noodzakelijk uiterlijk 24u voor aanvang. Dit om praktisch organisatorische redenen.

Vrijdag 22/02 gaat de volgende Coach Café door. 

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht