Body Flow (c) gebruik de genezende kracht in jezelf

Body Flow: gebruik de genezende kracht in jezelf

In het Universum gelden wetten die zeggen dat alles bestaat, zich manifesteert onder de vorm van materie of energie. Zo bestaat ook het menselijk lichaam uit de combinatie van materie en energie.

Kortom, alles is energie.

Het menselijk lichaam is een complex energetisch systeem bestaande uit verschillende energetische systemen. De harmonie en de doorstroming in deze energie systemen kunnen op een eenvoudige manier in stand gehouden worden door middel van oefeningen.

De flow van onze verschillende lichaamsenergieën worden dagelijks onder vuur genomen door stress, emoties, trauma’s, ziekte en door een ongezonde levensstijl, die ons onbewust gaat beïnvloeden.

Wat zal je ervaren:

We leren de dagelijkse “Body Flow” routine aan en dit is een reeks van eenvoudige oefeningen die alle energiesystemen van het lichaam herprogrammeren voor onze optimaal welzijn, het werkt als een resetknop.

Onze vier lichamen - fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, hebben zorg en toewijding nodig om samen goed te kunnen functioneren. Energie heelt. De energie systemen worden geheeld. Ziek zijn is een disbalans in een of meerdere van deze vier lichamen.

We gebruiken geuren, muziek en beweging. Ervaren hoe onze chakra’s zich voelen en de aura wordt verstevigd. De meridianen worden tot rust gebracht en versterkt, immers:

• Ons lichaam wilt harmonie en gezondheid.
• Onze geest wil groeien, leren en ervaren.
• Onze gedachten zoeken geluk

Tijdens deze initiatie leer je je persoonlijk energievelden kennen. Je krijgt ook een overzichtje om de oefeningen thuis te kunnen uitvoeren. Ervaar je hoe je allest terug kan laten vloeien. Body Flow!

(c) Body Flow is copyright protected by Bernadette Simoens

Verloop:

Tijdens de workshop word je echt verwend. We starten om 14u en eindigen 16u00
Wij voorzien water en alle benodigdheden.

Meebrengen:

Kom in je gemakkelijkste kledij, een huispakje of zalige yogabroek. Gewoon om je comfortabel te voelen.
Breng ook je favoriete pantoffels, teenslippers of sokken mee. We voelen ons samen thuis!


Kostprijs:

Zondag 28/04/2019  - 14u00 tot 16u00 – 49€  (leden - 39€) 


KBC  -  Centrum GROEI BE 83 7360 3795 1215
Vermeld steeds je naam en de datum van de workshop.

Datum

Op zondag 28-04-2019 Van 14:00 tot 16:00

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Praktisch

Gratis parking - water en benodigdheden inbegrepen. Mogelijkheid tot om ter plaatse iets te eten aan democratische prijzen, zo steun je ook deze hartverwarmende organisatie. (zie website voor meer info)

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht