Bio-LighTonics

Licht als informatiedrager

Licht en warmte is een van de sleutels van Bio-LightTonics. Light is een straling, een frequentie die wordt uitgestuurd door ieder mens. Hierdoor kan je ook aannemen dat deze verschillen volgens de persoon en hoe hij/zij in harmonie met zichtzelf en de omgeving leeft.

Tonifiëren van levenskwaliteit en gezondheid met empathische fotonen werd ontwikkeld door Liu Wai Sang.

Mensen zijn warmbloedige wezens die levensenergie uitstralen met fotonen. Deze fotonen komen voor met golflengtes binnen een bereik rond 37° C.

Hoewel elke menselijk lichaam gelijkaardige golflengtes uitstraalt, zijn er subtiele variaties in het stralingspatroon. Fotonen kunnen immers informatie dragen.

Gezondere mensen met een grotere innerlijke rust stralen harmonieuzere fotonen uit. Minder vredevolle mensen hebben een minder harmonieus stralingspatroon.

Omgekeerd kan de levenskwaliteit en de gezondheid van een persoon verbeteren door het ontvangen van meer harmonieuze fotonen.

Deze fotonen kunnen afkomstig zijn van medemensen of van rustgevende en tonifiërende bronnen, zoals het licht van een bijenwaskaars. Bio-LighTonics harmoniseert en vitaliseert het “levenslicht” van mensen.

Wie een harmonieuse uitstraling bij een ontmoeting mag ontvangen zal dat ervaren als helend. Bio-LightTonics is voor iedereen bereikbaar en toepasbaar. 

Praktisch:

Tijdens het GROEI festival kan je gratis ervaren wat het met je doet. Er wordt een introsessie gegeven van 45 minuten. Dit maakt deel uit van het festival programma en is gratis toegankelijk voor de iedereen die een festivalbandje heeft.

In het najaar wordt een training voorzien op vrijdagavond. Verdere data en uren worden later meegedeeld.

Sprekers

Luc Desmet

Datum

Van zaterdag 24-08-2019 om 13:00 tot zaterdag 25-08-2019 om 17:00

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Tijdens het festival wordt een introsessie gegeven van 45 minuten. Dit maakt deel uit van het festival programma en is gratis toegankelijk voor de iedereen die een festivalbandje heeft.

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht