Kalender


Summerbreak

Summerbreak

Van zondag 01-07-2018 tot vrijdag 31-08-2018

Tijdens de zomermaanden zijn er minder activiteiten maar evenveel ruimte om echt te genieten. Het Team is volop aan het werk om een leuk aanbod voor het najaar op te zetten. Hou zeker de kalender in de gaten. Wij zien er naar uit jullie snel terug te zien!

Droom & Visiebord Creatie

Droom & Visiebord Creatie

Op zondag 16-09-2018 Van 10:00 tot 16:00

Ontdekken wat onze verlangens zijn en leren werken naar deze doelen toe. Zelf erkenning voor onze kwaliteiten en mogelijkheden. Het geluksgevoel oproepen door een duidelijk beeld te scheppen van wie we werkelijk zijn door ruimte te geven aan wat voor ons belangrijk is. Via deze weg helpen we mensen hun doelen te bepalen en zo stress te verminderen. Creatieve therapie helpt helder en oplossingsgericht na te denken over levensvragen.

Body Flow (c) gebruik de genezende kracht in jezelf

Body Flow (c) gebruik de genezende kracht in jezelf

Op zondag 30-09-2018 Van 14:00 tot 16:00

In het Universum gelden wetten die zeggen dat alles bestaat, zich manifesteert onder de vorm van materie of energie. Zo bestaat ook het menselijk lichaam uit de combinatie van materie en energie. De harmonie en de doorstroming in deze energie systemen kunnen op een eenvoudige manier in stand gehouden worden door middel van oefeningen.

Intuitief Schilderen – Creeer jezelf

Intuitief Schilderen – Creeer jezelf

Op zaterdag 13-10-2018 Van 10:00 tot 16:00

In kleuren, materie en intuitie geef je expressie aan je eigen gevoel. Je legt er je warmte, tederheid, erkenning, verlangens, dromen en liefde in vast.  Voor iedereen die zich eens wil laten gaan en uiting wil geven aan de mooie dingen die hij/zij in het leven wenst, ervaart en dankbaar voor voelt. Je hoeft geen kunstschilder te zijn, geen Rubens, je hebt reeds alles in huis om hier een prachtig werk neer te zetten: jouw hart!

Voetmassage en relaxatie technieken

Voetmassage en relaxatie technieken

Op zondag 14-10-2018 Van 13:30 tot 16:30

Voeten zijn interessante onderdelen van ons lichaam; met je voeten maak je contact met de aarde. Het zijn de voeten die ons in beweging zetten. Toch krijgen voeten doorgaans weinig echte aandacht. Misschien omdat ze het verst van het hoofd verwijderd zijn? ...

Levensvreugde

Levensvreugde

Op zaterdag 24-11-2018 Van 14:00 tot 16:00

Levensvreugde, het is fantastisch! Maar we missen vaak dit gevoel van voldoening. Denken dat er voor andere meer is weggelegd. We zwoegen en maken er het beste van. Maar waarom zijn we wisselvallig en niet altijd blij en tevreden? Waarom voel je die onrust, wat knaagt er? Wat is levensvreugde, en hoe kan je het vasthouden?