Sprekers

Hilde Termote

Hilde Termote

Hilde legde een intens parcours af met vallen en opstaan. Een zoektocht naar haar ware zelf, haar balans. Met passie en overgave brengt ze haar inzichten en oplossingen via drukbezochte workshops en online consulten. 

Centrum GROEI

Centrum GROEI

ToS vond een nieuwe thuishaven bij Centrum GROEI vzw. Het Centrum biedt een mooi pakket aan workshops, introsessies enz. Graag delen wij dit mooi initiatief met al onze Touch of Spirit fans.

Rupal Bosamia

Rupal Bosamia

Toen Rupal 15 jaar geleden uit haar India naar België kwam had ze geen idee van wat haar leven haar zou brengen. Hoog opgeleid in traditionele en internationale waarden werd het een zoektocht naar haar innerlijke groei en gaven in een volledig vreemde omgeving.

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.

Erna Droesbeke

Erna Droesbeke

Erna Droesbeke von Enge is een internationaal gerenommeerde en ervaren specialiste in kaartleggen: zowel met de tarotkaarten van de godin Isis als die van Waite, haar eigen ontworpen kleine Lenormand-kaarten en het Bloemenorakel.

Christian Vandekerkhove

Christian Vandekerkhove

Als begenadigd schrijver van best-sellers en veel gelezen artikels in verschillende magazines brengt Christian je dichter bij je eigen paranormale gaven.  Ook deelt hij zijn visie over spiritisme, de geheimzinnige verdwijningen van landen en continenten, helderziendheid en voorspellingen.

Ilse Houben

Ilse Houben

Wat is in het NU leven? Hoe kunnen we loskomen van leven in het verleden? Beweging, klanken en herbronnen worden samengebracht naar een ontmoeting in de 5de dimensie. Een synergie tussen het fysieke; mentale; spirituele, emotionele en sociale.

Herman Van Roey

Herman Van Roey

Herman Van Roey werd geboren in september 1954, in Wilrijk (Antwerpen).
Van kindsbeen af manifesteerde hij interesse in het paranormale en de onzichtbare wereld (dromen, sjamanisme, kruidengeneeskunde,...).

Samya Hamid

Samya Hamid

Als kind hoorde Samya stemmen en zag ze entiteiten op de plaatsen waar ze was. Omdat ze dit niet kon delen noch verwoorden zocht ze haar toevlucht in kleuren, tekenen en schilderen. Samya leert je op een unieke manier contact te leggen met je Gidsen en Engelen.

Melanie Bloomfield- Gibbons

Melanie Bloomfield- Gibbons

Silverflame is de naam die haar grootmoeder haar op zeer jonge leeftijd gaf. Als Engelse met Schotse roots behoort Melanie tot de 4de generatie Pagans. Hoge Priesteressen die Keltische heidendoms rituelen overleveren van generatie op generatie.

Heema Karia

Heema Karia

Please meet Heema: the alliance between acient knowlegde and modern ways of life. Intelligence, Wisdom and Infinite Love.

Jacqueline Voskuil

Jacqueline Voskuil

Jacqueline is in Nederland heel erg gekend voor haar kennis en de research die ze heeft gedaan naar de betekenis van Dromen. Ze schreef reeds meerdere boeken en helpt dromers hun dromen te verklaren.

Emilie Peire

Emilie Peire

Wanneer wij denken aan een “steen” , denkt Emilie "leven". Diep vanbinnen voelt ze de trillingen die ze uitsturen en ervaart ze hun kracht. Hun kleur, de schakeringen en hun verhaal klinken Emilie als muziek in de oren.